Word specialist van Dutch Fresh Port
17 juli 2024
Ben jij een ervaren professional met passie voor je vakgebied? Wij nodigen je uit om je inzichten en vaardigheden te delen als gastdocent bij scholen, trainingen en andere kennisinstellingen. Of je nu één inspirerende lezing wilt geven, een reeks boeiende workshops wilt leiden, of betrokken wilt zijn bij langdurige projecten, wij staan open voor jouw ideeën en input. Jij bepaalt zelf op welke manier en hoe vaak je bijdraagt.

Wat kun je als Dutch Fresh Port Specialist verwachten?

Als specialist vers-logistiek krijg je de kans om:

  • Jouw waardevolle kennis en ervaring te delen met de volgende generatie logistieke professionals.
  • Een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van talent binnen een dynamisch en groeiend cluster.
  • Jouw professionele netwerk uit te breiden door samen te werken met andere experts in de sector.

Wij zijn ervan overtuigd dat de uitgebreide ervaring binnen Dutch Fresh Port een schat aan kennis biedt waar veel van te leren valt. Jouw betrokkenheid kan een enorme impact hebben op de toekomst van onze sector.

Ben je geïnteresseerd om Dutch Fresh Port specialist te worden? Neem dan contact op met ons team via info@dutchfreshport.nl om je mogelijkheden te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de nieuwe generatie logistieke talenten te inspireren en te begeleiden.

Samen kunnen we de toekomst van logistiek vormgeven!

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.